fbpx

Sizi Arayalım!

    Hizmetlerimiz

    IMG_4399

    Reformer - Aletli Pilates

    Pilates Reformer ile güçlü bir karına sahip olur, aynı zamanda sıkılığınızı ve esnekliğinizi artırırsınız. İskeleti saran kas sistemini çalıştırarak duruşunuzu düzeltir.

    Daha Fazlası
    fitness-anasayfa

    Fitness

    Fitness salonumuz sizler için yenilendi. Bilgi almak için iletişim sayfamıza bekliyoruz.

    Daha Fazlası
    plates-mat-gorsel

    Pilates Mat

    Joseph Pilates’in “kontroloji” adını verdiği metodu, zihin ve beden bütünlüğü öngören denge nefes ve hareket sistemlerinin bir sentezidir.

    Daha Fazlası
    power-plate-anasayfa

    Power Plate

    Power Plate Nedir ?

    Rus bilimadamları tarafından geliştirilen ve NASA tarafından son şekline getirilen Power Plate haftada sadece 3 gün ve 20 dakikada sağlık ve güzellik kazandırıyor.

    Power Plate, tüm vücuda güçlü bir vibrasyon uygulayarak (Whole Body Vibration) insan vücudu üzerindeki yer çekimi kuvvetini (G-Force) yaklaşık 6 misli arttırıyor. Bu sayede kasların derinlemesine, hızlı ve düzenli olarak çalışıyor. Power Plate’in ürettigi fiziksel vibrasyon, kaslara enerji olarak transfer ediliyor.

    ozontek-gorsel

    Ozon Sauna

    Detoks Etki:

    Yaşayan insan bedeni içinde birçok kimyasal reaksiyonlar gelişir ve bazı toksin türünde vücuda zararlı maddeler oluşur. Bu maddeler normalde deriden ter, karaciğerden safra yoluyla barsaklardan ve idrar yoluyla böbreklerden atılır. Ozon saunada ısı ve nem yardımıyla bu maddeleri terle hızlı şekilde vücuttan uzaklaştırılır.

    cocuk-bakım-unitesi-g

    Çocuk Bakım Ünitesi

    Pola Fitness Center’da üyelerimizin çocuklarına aldıkları hizmet süresince ücretsiz bakıyoruz. Siz kendinize vakit ayırdığınız sürede çocuklarınız da keyifli oyunlar oynayabilirler.

    helix-

    Helix

    Amerika’dan getirdiğimiz “Helix” isimli cihaz, fitness sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz yıl Amerika’da “Yılın Kardiyo Cihazı” ünvanına sahip olan marka, yenilikçi ve patentli teknolojisi ile yepyeni bir sistem sunuyor.

    Misyonumuz

    SPORU TÜM KADINLARA SEVDİRMEK VE HAYATLARININ BİR PARÇASI HALİNE GELMESİNİ SAĞLAMAK İSTİYORUZ.

    Ziyaretçi Yorumları

    +90 212 669 00 25

    pola@polafitness.com

    Şelale Cad. Manolya Evleri A-1 Blok No: 1-2 Bahçeşehir / İstanbul

    Pazartesi-Cumartesi: Açık
    Pazar: Kapalı